COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİ - 28-29 NİSAN 2017

Sayın Üyemiz,

Ankara Ticaret Odası (ATO)’dan Odamıza gelen yazıda,Coğrafi işaretli ürünlerin ihmal edilen ekonomik değerini mercek altına almak ve Türkiye’de Coğrafi İşaretler konusunda farkındalık yaratmak amacıyla 28-29 Nisan 2017 tarihlerinde Ankara’da “Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi” düzenleneceği bildirilmektedir.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla gerçekleşecek Zirve ile üreticiler, alıcılar, tescil çalışmaları yürüten oda ve borsalar, valilikler, belediyeler, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra ulusal ve uluslararası uzmanlar, kanaat önderleri ile sivil toplum örgütleri gibi konunun tüm paydaşları bir araya getirilerek tecrübe, fikir ve desteklerinin alınması hedeflenmektedir.

Coğrafi işaretlemenin tüm boyutlarının ele alınacağı konferans programı, Coğrafi İşaretli Ürünler İhtisas Fuarı, B2B görüşmeler, Forum ortamları gibi katılımcılarına bir çok fırsat sunacak söz konusu zirveyle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen üyelerimiz Ankara Ticaret Odası ( Merve Gözde Bacı, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; Tel: 0312 201 83 62 ) ile temasa geçebilirler.

Söz konusu etkinliğe (Coğrafi İşaretli Ürünler İhtisas Fuarı) Odamız adına da katılım olacaktır.

Bilgilerinize sunarız