EKONOMİ BAKANLIĞI TARAFINDAN FİRMALARIMIZA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Tarih:18 Nisan 2017 Saat:14:30

Ekonomi Bakanlığı tarafından yatırım teşvikleri ile mal ve hizmet ihracatına, yönelik destekler verilmekte olup firmaların ihtiyaçları doğrultusunda destek mevzuatlarında iyileştirme çalışmaları yapılmakta ve yeni destek mevzuatları yürürlüğe konmaktadır. Firmaların, güncellenen ve yeni yürürlüğe konan destek mekanizmaları hakkında, bilgilendirilmelerini teminen Bakanlık Makamı talimatları çerçevesinde Burdur'da bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmesi planlanmıştır.

Bu itibarla, dış ticaret, ihracatta devlet yardımları ile yatırım teşvik mevzuat ve uygulamalarına, ilişkin olarak firmalarımızın bilgilendirilmesi ve görüş alış verişinde bulunulması amacıyla, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarık SÖNMEZ başkanlığında İhracat, İthalat, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye, Serbest Bölgeler, Yurt Dışı Yatırım ve Hizmetler ile Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüklerinin üst düzey temsilcilerinin katılımı ile 18 Nisan 2017 Salı Günü Saat 14:30'da Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda  toplantı gerçekleştirilecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Tarih: 18 Nisan 2017 Salı