BUTSO 8-9 MART 2017 EĞİTİM ETKİNLİĞİ

BUTSO’dan öğrencilere sınav öncesi motivasyon eğitimi
12 Mart 2017 Pazar günü YGS Sınav maratonunun ilk etabı gerçekleştirilecek Geleceğimizi şekillendirecek çocuklarımız için önemli bir gün olması sebebi ile öğrenciler kadar anne ve babalarda son derece tedirgin bir bekleyiş içindeler.

Ailelerimizin yaptığı onca fedakârlık, o fedakârlığın altında kalma endişesi taşıyan çocuklarımız sınav kaygısını ve gelecek endişesini taşımaktadırlar.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; bu kaygılarının giderilmesini sağlayacak, motivasyon olması açısından kendi dalında uzman bir Eğitim Danışmanını ilimize davet ettik.

“Başarıya Giden Yol” olarak isimlendirdiğimiz eğitimin çocuklarımıza ciddi katkı sağlayacağını düşünmekteyiz.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapmanın önemine inanıyor, üniversiteye girecek tüm öğrencilerimizi 08 Mart 2017 Çarşamba günü sabah ve öğleden sonra yapılacak eğitime katılmalarını arzu ediyoruz.

Burdur Merkez Programı :
Tarih : 8 Mart 2017 Çarşamba
Saat : 9:00 (Öğleden önce programı)
14:30 (Öğleden sonra programı)
Yer : MAKÜ Konferans Salonu (Merkez)

Gölhisar Programı :
Tarih : 9 Mart 2017 Perşembe
Saat : 10:30
Yer : Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu (Gölhisar)

Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Mesleki ve Teknik Eğitimde Motivasyon” içerikli özel eğitim semineri
Dr. Cengiz TAVUKCUOĞLU tarafından Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine özel eğitim semineri verilecektir.

Program :
Tarih : 9 Mart 2017 Perşembe
Saat : 15:00
Yer : Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu

BUTSO’da “İş ve Aile Yaşamında Kuşak Yönetimi” Eğitimi
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; işletmelerin sürekliliğinin sağlanması, işletmelerde ortak dilin konuşulması, genç nesil ile olan iletişimin önemine inanıyoruz.

Bilgi ve hızın birleştiği bu çağda kurum çalışanlarının işlerini en hızlı ve en doğru şekilde yapabilmelerinin sağlanması, çatışmanın önlenmesi ve iş yaşamına ait problemlerin çözümü ile mümkündür.

Eğitimin amacı, öncelikle aile bireylerinin sonra iş yaşamında her birinin karakteri, beklentileri, yaşama amacı, içinde bulundukları koşullar, iş yapış şekilleri farklı olan çeşitli kuşaklardan oluşan çalışanlara kuşak farklılıklarının anlatılarak birbirlerini anlamalarının sağlanması hedeflenmektedir. Böylece örgütsel performansın ön koşullarından olan başarılı insan ilişkileri ve etkili iletişim konusunda farkındalık yaratmaktır.

İşletmelerde yeni nesille iletişimin kopması “Kuşak Çatışması”na sebep olmaktadır. Kuşak çatışmalarına şahit olduğumuz işletmelerde sermayelerin parçalandığı ve zaman içinde yok olduğuna görmekteyiz.

Bu sebeple; Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak 08 Mart 2017 Çarşamba günü saat 20:00’de Odamız konferans salonunda “İş ve Aile Yaşamında Kuşak Yönetimi” başlıklı bir eğitim verilecektir.

Eğitimci Dr. Cengiz TAVUKCUOĞLU; kendi dalında uzman olup TOBB Üniversitesin Sürekli Eğitim Merkezi’nin başarılı hocalarından biridir. Katılımcıların büyük bir zevkle izleyeceğine inandığımız bu eğitime tüm üyelerimizi ve aile işletmelerimizi davet ediyoruz.

Program :
Tarih : 8 Mart 2017 Çarşamba