ODAMIZ İLE TNB E-İMZA İŞBİRLİĞİ. ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE!

ODAMIZ ile TNB E-İMZA işbirliği tamamlandı.

TNB E-imza A.Ş, Türkiye Noterler Birliği Vakfı tarafından kurulmuş ve Elektronik imza hizmeti vermektedir. Aynı zamanda E-imzaya bağlı olarak katma değerli servislerde sunmaktadır. Türkiye Noterler Birliği vakfı şirketin tek hissedarıdır.

BURDUR Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri E-imza kullanarak MERSİS Projesi ile yeni şirket kurulumu, bilgi güncelleme, şirket birleştirme, unvan değişikliği, iflas başvuruları, genel kurul bildirimlerinin yapılması, onaylanması, arşivlenmesi, çeşitli lisans başvuruları, mali destek ve teşvik başvuruları, çalışan SGK kayıtları vergi beyan ve ödemeleri online ortamda yapılabilecektir.

Şirketlerin yaşam süreçleri içinde faaliyetlerini sürdürebilmeleri amacıyla çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından aldıkları veya almaları muhtemel tescil, izin, patent ve belge işlemleri de kapsama dahil edilecektir. Bu işlemlerin, mersis.gumrukticaret.gov.tr üzerinden elektronik ortamda yapılabilmesi için işlem yapacak kişi veya kişilerin (bu kişi gerçek kişi ise kendisinin, şirket ise temsil yetkisine haiz kişilerin) elektronik imzaya sahip olmaları gerekmektedir.

Ayrıca, BURDUR TSO üyeleri E-imzalarıyla birlikte paket halinde KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) hesabına da sahip olabilecekler.

FİYATLANDIRMA: (K.D.V. Dahil)

1 YIL 2 YIL 3 YIL
ELEKTRONİK İMZA 115,00 TL 165,00 TL 190,00 TL
E imza + KEP(100’lük) - - 250,00 TL

Elektronik imza ve KEP için gerekli başvuru evrakları aşağıda belirtilmiştir.

Başvuru Evrakları:
1. Nüfus cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi gibi fotoğraflı ve kimlik yerine geçen resmi belgesi ve belgenin fotokopisi,
2. Başvuru Formu ve NES Taahhütnamesi (ıslak imzalı ve kimlik doğrulaması yapılmış)
3. Sertifika içine başvuru sahibinin çalıştığı kurum bilgisi eklenecek ise 6 aydan eski olmamak kaydıyla “Ticaret Odası Faaliyet Belgesi” nin aslı ve firma yetkilisi imza sirkülerinin fotokopisi,
4. KEP Kurumsal Başvuru Formu (kaşeli ve imzalı)
5. KEP Kurumsal Taahhütnamesi (her sayfası kaşeli ve imzalı)
6. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
7. Şirket İmza Sirküleri fotokopisi (aslı görülecektir)
8. Ödeme Dekontu

Not: "Başvuru yapacakların Şirket Kaşelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir."

BANKA BİLGİLERİ – 1 :

Hesap Adı : TNB E -İMZA SAN. VE TİC.A.Ş.

Banka Adı : TEB-Söğütözü Şb.

İban No : TR54 0003 2000 0000 0015 2341 57

BANKA BİLGİLERİ – 2 :

Hesap Adı : TNB E -İMZA SAN.VE TİC.A.Ş.

Banka Ad : VAKIFBANK-Ankara Özel Bankacılık Şb.

İban No : TR13 0001 5001 5800 7301 2927 22

BAŞVURU EKLERİ:

E-İmza Formu

Kurumsal Başvuru Formu

Kurumsal Kullanıcı Taahhütnamesi (Kobi)

Bireysel Kullanıcı Taahhütnamesi